Head of New Business till contentbyrån Brid

//Head of New Business till contentbyrån Brid

Head of New Business till contentbyrån Brid

Head of New Business till Brid

Om Brid

Brid är en contentbyrå med siktet inställt på en sak: att få sina uppdragsgivare att nå ut till sina målgrupper. Att med kraftfullt innehåll beröra, underhålla, informera eller interagera. Och skapa mätbara effekter.

Rollen

Som Head of New Business på Brid kommer du att vara övergripande ansvarig för att utveckla vår försäljning mot nya och befintliga kunder. Eftersom vår verksamhet är konsultativ är det viktigt att du med din branschvana från kommunikation/marknadsföring i allmänhet och Content Marketing i synnerhet, har förmåga att vinna kundernas förtroende. Du är en driven presentatör och har lätt för att skapa kontakter med nya företag och kunder.

I rollen ingår att hitta nya affärsmöjligheter, kundgrupper och samarbeten. Du har tentaklerna ute och har koll på vad som händer i omvärlden. Du är vårt öra mot marken när det gäller att uppfatta kundernas behov och tillsammans med dina kollegor är du med och utformar och paketerar våra tjänster. Tillsammans med byråchefen och de övriga i teamet upprättar du en sälj-/kundplan som bygger på Brids mål och arbetar målmedvetet för att nå bästa resultat.

Profilen

Vi tror att du är relationsskapande, affärsinriktad, idérik och van vid att arbeta självständigt och resultatinriktat. Du tycker om att skapa långsiktiga kundrelationer och ömsesidigt lönsamma affärer. Du kanske är en riktig byråräv med ett nätverk större än Pokemon Go’s användarskara? Men framförallt är du en trevlig prick som har nära till ett asgarv.
Du kommer att vara verksam i en föränderlig uppstartsmiljö där den ena dagen inte är den andra lik. Vi betraktar prestiglöshet som en dygd och kavlar upp ärmarna och hugger i där det behövs.

Du har:

Relevant utbildning inom marknadsföring/kommunikation/försäljning
Drygt 10 års erfarenhet av byråvärlden
Erfarenhet av uppsökande försäljning
Stort relevant kontaktnät

Du är:
Prestigelös
Säljdriven
Initiativrik
Tålmodig
En relationsbyggare
Självständig men samtidigt en teamplayer

Kulturen på Brid genomsyras av transparens och ödmjukhet. Här arbetar man tillsammans för kundens bästa och sätter kreativitet och teamwork i centrum. För att trivas här är du en prestigelös person med ett öppet förhållningssätt.

Välkommen med din ansökan till annika.grundfors@loopgroup.com eller lotta.martin@lmrekrytering.se

Har du frågor ring oss! Annika 0708 36 58 52 eller Lotta på 0707 15 59 15

By | 2016-10-31T12:59:41+00:00 October 28th, 2016|Uppdrag|Comments Off on Head of New Business till contentbyrån Brid

About the Author: